دسته‌بندی نشده

ساخت رطوبت گیر خانگی – آیا ارزش انجام دادن دارد؟

من هم مانند شما روزی به دنبال این بودم که چطور میتوانم در خانه، یک رطوبت گیر بسازم؟

این سوال در ذهن من درحال چرخیدن بود که با استفاده از سایتهای خارجی و مطالعه چند مقاله متوجه شدم که ساخت وسیله الکترونیکی مربوط به این مسئله زمان و هزینه زیادی می‌برد و در نهایت هم کارایی چندانی نخواهد داشت. اما بر حسب وظیفه برای شما کاربران گرامی که به دنبال ساخت این دستگاه هستید میتوان راه حلی موقت ارائه داد.

محصولات پیشنهادی:

رطوبت گیر استرانگ کد 01 حجم 900 میلی لیتر

قیمت اصلی ۱۴۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۱۲۵,۰۰۰ تومان است.

کیسه یدک رطوبت گیر طهور مدل 01 وزن 400 گرم

قیمت اصلی ۵۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۴۵,۰۰۰ تومان است.

کیسه یدک رطوبت گیر استرانگ کد 01 وزن 450 گرم

قیمت اصلی ۵۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۴۱,۰۰۰ تومان است.

رطوبت گیر طهور مدل 01 حجم 900 میلی لیتر

قیمت اصلی ۱۴۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۱۳۰,۰۰۰ تومان است.

چه نیازی به ساخت رطوبت گیر خانگی است؟

رطوبت گیر خانگی یکی از وسایل مهم برای کاهش رطوبت هوا در داخل منازل است. با کاهش رطوبت هوا، می توانید مشکلاتی مانند پوست خشک، خسارت به دیوارهای داخلی و کاهش کیفیت هوای داخلی را رفع کنید. در این مقاله، شما با ساخت یک رطوبت گیر خانگی آشنا خواهید شد.

ابتدا باید بدانید که رطوبت گیر خانگی معمولاً از مواد جذب کننده رطوبت تشکیل شده است. یکی از رایج ترین مواد جذب کننده رطوبت، سیلیکا ژل است. این ماده یک جاذب قوی رطوبت است که به راحتی در دسترس است و می توانید آن را در فروشگاه های خودرو و فروشگاه های ساختمانی پیدا کنید.

اولین وسایل ساخت رطوبت گیر خانگی

برای ساخت رطوبت گیر خانگی، ابتدا باید یک جعبه یا سطل پلاستیکی مناسب انتخاب کنید. ممکن است بخواهید یک جعبه بزرگ تر برای فضای بزرگتر داشته باشید یا چندین جعبه کوچکتر را در نقاط مختلف از منزل قرار دهید. پس از انتخاب سطل، باید آن را با سیلیکا ژل پر کنید.

تزئینات و لامپ

برای ساخت روشنایی داخل جعبه، می توانید یک لامپ کوچک LED را در داخل جعبه قرار دهید. اگر مایل به استفاده از یک روشنایی دائمی هستید، می توانید از یک چراغ نور خورشیدی کوچک استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  راهنمای انتخاب دستگاه تصفیه هوا برای متراژ بالا - با این دستگاه‌ها، نفس راحت بکشید

حالا که جعبه شما حاوی سیلیکا ژل و روشنایی است، باید جعبه را به طرز خاصی ببندید. بستن جعبه با چسب دو طرفه بهترین راه است. در نهایت، جعبه را در نقاط مختلف از منزل قرار دهید و به دو هفته یک بار آن را باز کرده و سیلیکا ژل داخل آن را خشک کنید.

در نهایت، باید توجه داشته باشید که رطوبت گیر خانگی نمی تواند به تنهایی مشکل رطوبت را حل کند. برای حل مشکلات رطوبت در منزل، شما باید از شیوه های دیگری مانند استفاده از محصولات تخصصی تولید شده در این زمینه استفاده کنید که برخی از آنها در لیست انتهایی آمده است.

با توجه به این که مشکل رطوبت در منزل ممکن است بسیار جدی باشد، احتمالاً می‌خواهید یک رطوبت‌گیر خانگی قدرتمند و مؤثر بسازید که سیلیکا ژل بیشتری داشته باشد. برای ساخت یک رطوبت‌گیر خانگی پرقدرتتر، می‌توانید از مواد دیگری مانند نمک و کربنات سدیم و سدیم کلراید استفاده کنید.

تهیه رطوبت گیر با استفاده از نمک هم ممکن است؟

برای ساخت رطوبت‌گیر خانگی با استفاده از نمک، شما ابتدا باید یک ظرف مناسب را انتخاب کنید. می‌توانید از ظروف پلاستیکی یا شیشه‌ای استفاده کنید. پس از انتخاب ظرف، باید آن را با نمک پر کنید. همانند سیلیکا ژل، نمک نیز یک جاذب رطوبت قوی است.

برای افزایش کارایی رطوبت‌گیر خانگی، می‌توانید چند قطره اسانس به نمک خود اضافه کنید. این کار باعث می‌شود رطوبت‌گیر خانگی علاوه بر جذب رطوبت، همچنین بوی خوشی داشته باشد.

پس از پر کردن ظرف با نمک، باید آن را ببندید. بسته بندی کردن ظرف با استفاده از چسب دو طرفه و سپس پوشاندن آن با یک لایه پارچه مناسب بهترین روش است. این کار باعث می‌شود هوا نتواند به داخل ظرف نفوذ کند و نمک خشک نشود و توانایی جذب رطوبت را از دست ندهد.

برای استفاده از رطوبت‌گیر خانگی با نمک، شما باید آن را در محل‌های مناسبی مانند درون کمد یا در داخل اتاق یا حمام قرار دهید. پس از گذشت چند روز، شما می‌توانید نمک خشک شده را دور بیندازید و ظرف را دوباره پر کنید.

ساخت رطوبت گیر خانگی با استفاده از کربنات کلسیم

همچنین، می‌توانید از کربنات سدیم به عنوان جاذب رطوبت استفاده کنید. برای ساخت رطوبت‌گیر خانگی با استفاده از کربنات سدیم، شما به یک ظرف شیشه‌ای یا پلاستیکی نیاز دارید. در ابتدا، باید کربنات سدیم را درون ظرف قرار دهید. سپس، یک لایه پارچه را روی ظرف قرار داده و درب آن را ببندید. این کار باعث می‌شود هوا نتواند به داخل ظرف نفوذ کند و رطوبت جذب شده را از دست ندهد.

برای استفاده از رطوبت‌گیر خانگی با کربنات سدیم، شما باید آن را در محل‌های مناسبی مانند کمد لباس یا اتاق قرار دهید. در برخی از موارد، ممکن است نیاز باشد تعداد ظروف را افزایش دهید تا رطوبت‌گیر خانگی بیشتری را در منزل داشته باشید. همچنین، باید به یاد داشته باشید که باید رطوبت‌گیر خانگی را به طور دوره‌ای تعویض کنید تا به بهترین شکل عملکرد کند.

بیشتر بخوانید  راهنمای انتخاب دستگاه تصفیه هوا برای متراژ بالا - با این دستگاه‌ها، نفس راحت بکشید

به جای ساخت رطوبت گیر خانگی این موارد را رعایت کنید!

علاوه بر ساخت رطوبت‌گیر خانگی، شما می‌توانید با رعایت موارد زیر، رطوبت را در منزل کاهش دهید:

1- استفاده از دستگاه‌های خشک‌کننده هوا: استفاده از دستگاه‌های خشک‌کننده هوا می‌تواند به شما در کاهش رطوبت در منزل کمک کند. این دستگاه‌ها با حذف رطوبت از هوا، محیط مناسبی برای زندگی شما فراهم می‌کنند.

2- استفاده از مبلمان مناسب: استفاده از مبلمان مناسب می‌تواند نقش مهمی در کاهش رطوبت در منزل داشته باشد. مبلمان بدون تهویه مطبوع یا دارای پارچه‌های سنگین، می‌توانند عامل اصلی افزایش رطوبت در منزل باشند.

3- تهویه هوای مناسب: تهویه هوای مناسب در منزل می‌تواند به شما در کاهش رطوبت کمک کند. باز کردن پنجره‌ها و درها در طول روز، می‌تواند باعث جریان هوای مناسب و کاهش رطوبت شود.

محصولات پیشنهادی:

رطوبت گیر استرانگ کد 01 حجم 900 میلی لیتر

قیمت اصلی ۱۴۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۱۲۵,۰۰۰ تومان است.

کیسه یدک رطوبت گیر طهور مدل 01 وزن 400 گرم

قیمت اصلی ۵۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۴۵,۰۰۰ تومان است.

کیسه یدک رطوبت گیر استرانگ کد 01 وزن 450 گرم

قیمت اصلی ۵۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۴۱,۰۰۰ تومان است.

رطوبت گیر طهور مدل 01 حجم 900 میلی لیتر

قیمت اصلی ۱۴۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۱۳۰,۰۰۰ تومان است.

4- محافظت از دیوارهای داخلی: دیوارهای داخلی در منزل ممکن است به خاطر بارش‌های شدید رطوبت بگیرند. برای جلوگیری از این مشکل، شما می‌توانید از پوشش دیوارها با مصالح ضد آب استفاده کنید.

5- ترمیم ترکیدگی لوله‌های آب: ترکیدگی لوله‌های آب می‌تواند یکی از عوامل افزایش رطوبت در منزل باشد. برای جلوگیری از این مشکل، شما باید لوله‌های آب را به صورت دوره‌ای بررسی کنید و در صورت ترکیدگی یا خرابی آن‌ها، تعمیرشان کنید.

6- استفاده از پوشش رطوبت‌گیر: استفاده از پوشش رطوبت‌گیر می‌تواند به شما در کاهش رطوبت در منزل کمک کند. این پوشش‌ها با جذب رطوبت از هوا، محیط مناسبی برای زندگی شما فراهم می‌کنند.

7- جلوگیری از نفوذ هوا: نفوذ هوا از دیوارها و پنجره‌ها می‌تواند به افزایش رطوبت در منازل شرجی منجر شود. برای جلوگیری از این مشکل، شما می‌توانید از سیلیکون و درزگیر استفاده کنید تا شکاف‌ها و فضاهای بین پنجره‌ها و دیوارها را ببندید.

8- جلوگیری از نشتی سقف: ترکیدگی و نشتی سقف می‌تواند یکی از عوامل افزایش رطوبت در منزل باشد. برای جلوگیری از این مشکل، شما باید سقف را به صورت دوره‌ای بررسی کنید و در صورت نیاز آن را تعمیر کنید.

بیشتر بخوانید  راهنمای انتخاب دستگاه تصفیه هوا برای متراژ بالا - با این دستگاه‌ها، نفس راحت بکشید

9- استفاده از گیاهان خشک‌کن: استفاده از گیاهانی مانند لاوندر و آروماتیک می‌تواند به شما در کاهش رطوبت در منزل کمک کند. این گیاهان با جذب رطوبت از هوا، محیط مناسبی برای زندگی شما فراهم می‌کنند.

10- جلوگیری از خشک کردن لباس‌ها در منزل: خشک کردن لباس‌ها در منزل می‌تواند به عامل افزایش رطوبت در منزل تبدیل شود. برای جلوگیری از این مشکل، شما باید از خشک کن استفاده کنید یا لباس‌ها را در هوای آزاد قرار دهید.

در نهایت، باید به یاد داشته باشید که رطوبت در منزل می‌تواند برای سلامتی شما مضر باشد. بنابراین، برای جلوگیری از آسیب به سلامتی و حفظ محیط زندگی سالم، باید تلاش کنید رطوبت در منزل را کاهش دهید.

نتیجه گیری

همه موارد و توصیه های بالا اگر انجام شود تا مقدار قابل توجهی رطوبت در منازل و محل کار را کاهش می دهد که علاوه بر حفظ ظاهر محیط فیزیکی منزل به سلامتی افراد مستقر در آنجا نیز کمک شایانی می کند.

اگر جایی از منزل شما احتیاج به تعمیر دارد آن را تعمیر کنید ولی اگر راهی برای از بین بردن برخی مشکلات مانند شرجی بودن هوا و رطوبت حاصل از نم بخاری و سماور نیست می توانید از محصولات رطوبت گیر سایت سلام کاشانه استفاده نمایید.

در نهایت، برای کاهش رطوبت در منزل، شما باید به عوامل فوق توجه کنید و از روش‌هایی مانند تعمیر لوله‌های داخلی، استفاده از پوشش رطوبت‌گیر، نصب تهویه مناسب و استفاده از گیاهان خشک‌کن و غیره استفاده کنید. راه ساده و کوتاهی نیز برای ساخت رطوبت گیر خانگی بیان شده است که توصیه می شود اگر رطوبت هوا آنچنان هم برای شما آزار دهنده نیست از این روش ها استفاده نمایید. با این کارها، می‌توانید به سلامتی خود و خانواده‌تان توجه کرده و از محیط زیست سالم و خانه‌ای راحت و دلنشین برای زندگی لذت ببرید. در پایان محصولاتی که جایگزین ساخت رطوبت گیر خانگی هستند به شما معرفی می شوند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *